Spelare i äldre och tränare i yngre. Nytt namn i tränarstaben

Hej, vi har idag ett nytt namn att presentera i tränarstaben till den yngregruppen i TUSS. Det är ingen annan än Feruz som har tagit ett steg i TUSS verksamhet och nu blivit tränare tillsammans med Inger och Maggan.

Feruz har varit med och spelat med äldre gruppen nästan sedan starten och nu tagit ännu ett kliv och har tränat den yngre gruppen i några veckor. Hon är en tjej på 22år med höga ambitioner och stora ledarskapsegenskaper både som spelare och som tränare och vi i TUSS verksamhet är otroligt glada över att hon tagit detta steg!

Vi passade på att fråga Feruz om vad det är som motiverar henne till att jobba med barn och vara fotbollsledare!


”Det som gör att jag vill jobba med barn och fotboll är att när jag var barn så hade jag inte möjligheterna till att göra det jag vill som att spela fotboll och att idag få se dom göra det dom tycker är roligt gör mig glad och jag vill stanna med de. Det känns jättekul att vara ledare för TUSS yngre.”

Vi är väldigt stolta över att inte bara forma fotbollsspelare utan också ledare för framtiden och det är något vi kommer fortsätta sträva efter! Med det sagt så säger vi hjärtligt välkommen till tränarstaben Feruz!

/Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *