Våravslutning med TUSS

Tisdag den 28/6 var det dags för våravslutning för team TUSS.
Yngre och äldre gruppen tillsammans med föräldrar, syskon och ledare samlades på tuböleskolan och campus för att sedan promenera till sörböleplättan.

Framme på sörböleplätten så stod det brännboll och lek på schemat där lagen var blandade med både yngre, äldre och familjemedlemmar. Det var en väldigt roligt och mycket skratt och stoj precis som det ska vara!

Brännboll i full rullning

Efter allt lek och spelande så måste man fylla på med energi och det var precis det vi gjorde. Det bjöds på fika i form av mackor, chokladbollar och saft och det gör väll alla glada! Vi hade en fantastisk kväll tillsammans med alla och extra kul att så många dök upp inkl familjemedlemmar.

Fikasugna!

Vi i TUSS har haft en fantastik höst och är så tacksamma att allt fler kommer in i våran organisation och se hur alla utvecklas men framförallt är vi tacksamma för hur roligt vi har tillsammans och det är ju de som är hela poängen!

Vi säger inte hejdå så länge för redan i Juli så har Sunnanå SK sin fotbollsskola där även TUSS kommer att vara med och delta!
Så stay tuned vi ses snart!!

Ett gäng glada!!

/Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *