Följ med på konsert i SARA kulturhus!

Team TUSS har fått biljetter till David Lindgrens konsert den 24 maj. Vi möts 17:45 på torget i stan. Hör av er till mig om ni vill att jag möter upp er någonstans. Det kostar ingenting att följa med! Kontakta mig om du vill följa med: elsa.stocksen@sunnanask.se eller 070-6363943

Om konserten: Tillsammans med Skellefteåsonen och den tidigare kulturskoleeleven David Lindgren, presenterar Skellefteå kulturskola sin föreställning  – Jag är en människa. Föreställningen bygger på barns dikter som har tonsatts, koreograferats och dramatiserats av kulturskolans lärare. Tillsammans med orkestrar och körer från kulturskolan medverkar elever och lärare i årskurs 3 från Byske, Kåge och Tuböle som representerar de elever som skrivit dikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *