TUSS är en av fyra finalister i ATG Drömfond inkludering!

I början av sommaren fick TUSS ett trevligt samtal från projektledare Tiina på ATG med meddelandet om att TUSS är en av de fyra finalisterna i ATG Drömfond Inkludering!

Detta innebär att TUSS tilldelas 50.000 kr för sitt arbete med att få fler tjejer att idrotta och introduceras i föreningslivet. Denna stöttning är varmt välkommen och bidrar till att möjliggöra TUSS-verksamhetens fortsatta existens. Under augusti ska en film spelas in för varje finalist. Under filminspelningen kommer ingen mindre än fd. hockeyspelaren Peter ”Foppa” Forsberg att vara med. Mellan den 5:e oktober och den 1:a november kan man rösta på sin favorit och den 7:e november presenteras vinnaren som då, förutom äran, erhåller ytterligare 100.000 kr.

Vad är ATG Drömfond?

ATGs egen beskrivning om vad deras Drömfond är och innebär!

”I 45 år har ATG bidragit stort till hästnäringen, samhället och idrotten genom sponsorskap och olika engagemang. Genom ATG Drömfond stödjer vi sedan år 2017 föreningar och engagemang som främjar gemenskap och hälsa. Vi bidrar till ett samhälle som mår bättre i morgon än idag och vi bidrar till att göra stor skillnad i det lilla. Se filmen när Peter Forsberg, ambassadör för ATG Drömfond Inkludering, förklarar närmare vad ATG Drömfond är och berättar om vilka projekt som fått stöd från ATG Drömfond.” https://dromfond.se/

Stort tack till alla som stöttar oss!

/Linnea, projektsamordnare TUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *