Futebol da forca

Förra helgen så gick vi på TUSS – både ledare och spelare utbildning hos Futebol da forca där vi pratade om värdebaserat ledarskap. Detta var tillfälle ett och två av sex och när helgen var slut så kände vi oss alla berikade med nya tankar och idéer.

Anna Kursledare.

Så vad pratade vi egentligen om då?
Vi pratade om viktiga saker som FDF:s värderingar och dom var:
– Allas lika värde, rättigheter och potential
– Beslutsamt mod
– Transparant medskapande
– Hållbar förändring

Samtalar med varandra.

Dessa punkter var punkter som diskuterades under hela helgen med olika inriktningar. Anna som var ledare för FDF utbildningen hade olika övningar och berättelser som vi fick ta ställning till. Då vi var olika åldrar i gruppen så blev det många intressanta diskussioner då man ser saker från olika perspektiv. Det som ändå så är det fint att se att oavsett vem du är så har man ofta samma grund värderingar även om man kan ha olika åsikter.

Som jag inledde inlägget så gick vi därifrån berikade så därför säger vi ett stort tack till Anna som gjorde dessa två dagar fantastiska och vi ser redan fram emot nästa träff och rekommenderar varmt denna kurs vidare!

Hela gänget.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *