Svenska fotbollsförbundet och ICA besökte TUSS

I måndags fick vi besök av Svenska fotbollsförbundets Alla är Olika – Olika är bra (AOOB) och ICAs sponsoransvarige samt butikschef Alexander Björk från Ica Kvantum Skellefteå. Under tre år har SvFF AOOB stöttat Sunnanå SK/TUSS, där ICA utgör en stor sponsor. De ville se vad vi gör på vår träning och även filma för att lyfta vårt initiativ och kunna visa för andra.

Cajsa Lundström projektlots och tränare TUSS äldre, Åsa Berglund tränare TUSS äldre, Teddy sponsoransvarig ICA, Linnea Nilsson-Waara projektsamordnare och tränare TUSS äldre, Sevana Ghadimi CSR-ansvarig Svenska fotbollsförbundet och Mani Tourang Marknad och kommunikationsansvarig CSR. Saknas på bilden gör Alexander Björk butikschef Ica kvantum Skellefteå, Inger Arnesson & Maggan Eldebo-Zetterlung initiativtagare för TUSS och tränare för den yngre gruppen, samt Feruz som är tränare för yngre gruppen. Foto: Andreas Hård Kommunikatör och media officer SvFF.

Dagens träning inleddes med presentation av alla som var på plats. Både den yngre och äldre gruppen hade samlats för att träna tillsammans. Därefter delade vi in tjejerna i lag och lekte vi kortleksleken. Träningen avslutades med spel. Efteråt fick TUSS mottaga en check på 50.000 kr till TUSS från AOOB/ICA för att de vill fortsätta stötta oss. Vi är oerhört tacksamma för att ni tror på oss.

Tjejerna i TUSS äldre och yngre hade samlats för att träffa representanter från Svenska fotbollsförbundets Alla är Olika – Olika är bra, samt representanter från ICA. Foto: Mani Tourang

Nu ser vi framemot 2020 och är ännu mer taggade på att utveckla och sprida vår verksamhet!

/Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *